Bliv kursusvært

Uanset om du repræsenterer en klinik, et sygehus eller en kommune, kan du være vært for et af vores kurser. Som vært for Bliv skarp-kurset, vil du modtage 2 fribilletter til en værdi af 4.000,- kr. Eneste opgave er, at stille lokale til rådighed, samt at sørge for kaffe/the. Resten klarer vi.

Som vært for Konservativ behandling får du en enkelt fribillet til en værdi af 2500,-. Derudover får du en del af billetprisen. Der er lidt flere opgaver forbundet, men til gengæld mulighed for en indtjening som arrangør.

Er du interesseret, så udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig.

1

Udfyld forespørgsel og send.

2

Vi vurderer løbende, og vi ser bl.a. på geografien i forhold til hvor vi har andre kurser. Du skal regne med, at vi tidligst kan holde kursus 3-6 måneder frem i tiden, da vi er ret booket op.

3

Bliver vi enige om et kursus, opretter vi billetsalg og sætter kurset her på siden - med mindre det er et eksklussivt kursus for din virksomhed.

4

Senest 2 uger før kursus, vil vi aftale de sidste praktiske informationer. Bemærk, at der er et minimumsantal deltagere, så kurset er først sikkert, når der er solgt minimum antal billetter. Vi har dog endnu ikke oplelvet, at der ikke er solgt nok billetter.